Our partners

qalandar

Qalandar Adventures: A velemjáró barát

Élménytúrák utazási iroda - Ne turista, utazó legyél: a világot ne megnézd, hanem ismerd meg, tapasztald meg, éld át, fogadd el, szeresd meg!

exit-the-room

Exit The Room

Játssz velünk, válassz izgalmas szabadulószobáink közül! Szabadulós játék az ország legjobb szabadulószobáiban. Garantáltan jól fogsz szórakozni!

pottyoslabda

Pöttyöslabda.hu - Minden, ami gyerek

Pöttyöslabda.hu | Minden, ami gyerek. | Célunk az elfoglalt kisgyerekes szülőknek segíteni abban, hogy lazítsanak egy kicsit. Tippeket adunk, érdekességeket osztunk meg.

logiscool-tatabanya

Logiscool Tatabánya

Logiscool - Könnyen, játszva tanítunk gyerekeket programozni kurzusainkon és nyári táborainkban.

veddvelem

Veddvelem

A Veddvelem Magyarország első, termékekre specializálódott közösségi vásárlói oldala. Harkályunk időt nem kímélve, azon fáradozik, hogy a legmakacsabb árakat is lefaragja. Naponta több új ajánlatot hirdetünk meg, különös figyelmet fordítunk arra, hogy kínálatunk sokszínű és minden igényt kielégítő legyen.

cegjelzo

Cégjelző

A Cégjelző a Magyarországon egykor és jelenleg működő társas vállalkozások adatbázisa, illetőleg ehhez kapcsolódó speciális figyelőrendszer.

dijnet

Díjnet Zrt.

A Díjnet egy ingyenes számlabemutatási és fizetési rendszer, mely interneten keresztül biztosítja számláinak megtekintését és befizetését.

memento-park

Memento Park

Magyarország fővárosának, Budapestnek a határában - de a belvárostól alig 15 percnyi autóútra - található a Szoborpark Múzeum, ez a sajátosan kelet-európai, de a világon is egyedülálló gyűjtemény, ahol azok a valamikori köztéri szobrok láthatók, amik a szocialista kultúrpolitika és ideológiai eszmerendszer útmutatásai és igényei alapján kerültek egykoron a város tereire.

navalla

Navalla Kft.

Lámpa a Navalla lámpa webáruházból. Világítástechnika üzletünkben kiváló árakon szerezheted be a szükséges világítótesteket, kiegészítőket.

pasztorkutya-klub

Angol és Ausztrál Pásztorkutya Klub Egyesület

Elsődleges feladatunk a tenyésztők munkájának koordinálása, de rendszeresen szervezünk olyan programokat, ami kellemes időtöltést jelent nem csak a tenyésztőknek, de a hobby kutyák gazdáinak is.

shoprenter

Shoprenter: Webáruház bérlés

Ha webáruház bérlés, akkor ShopRenter. Professzionális webáruház percek alatt kezdeti költségek és kockázat nélkül.

simple

Simple

Vedd egyszerűen! - Folyamatosan bővülő szolgáltatások a Simple alkalmazásban és az oldalon. Próbáld ki, hogyan egyszerűsíti a mobil fizetés a vásárlásaidat!

click-on

Click On Informatikai Kft.

Folyamatkezelés - workflow, Dokumentumkezelés, Ügyfélszolgálat. Üzleti folyamatok a felhőből.

xflower

xFLOWer

Üzleti folyamatok a felhőből vagy telepített rendszerként!

a38

A38 Rendezvényhajó

Az A38 Hajó egy budapesti koncerthajó, kulturális központ és étterem, egy egykori ukrán áruszállító teherhajó teljes átalakításával létrehozott kulturális intézmény és rendezvényközpont. A Dunán horgonyoz a Petőfi hídtól délre. 2003. április 30-án Maceo Parker örömkoncertjével avatták fel, és azóta Budapest egyik kedvelt és ismert szórakozóhelyévé vált.

memoriaplaza

Memória Pláza

CD lemezek - DVD lemezek - memóriakártyák - pendrive-ok - külső merevlemezek széles választékával várunk webáruházunkban. Minden termékünkre gyári garanciát vállalunk. Kedvező szállítási feltételek, költségek.

aximmetry

Aximmetry Technologies Co.

A valós idejű 3D technológiát széles körben használják a broadcast világban virtuális webhelyek és animált hátterek készítéséhez. Fejlesztői csapatunk több éves szakmai tapasztalatot tudhat magáénak a grafikai művészet és 3D vizualizáció területén. Termékünk egy új generációs virtuális stúdió és rádió grafikai rendszer.

jusoft

Jusoft Hungary Kft.

A 2014-ben alakult Jusoft Hungary kft. a legújabb építőkockája egy magyar tulajdonban lévő informatikai cégcsoportnak. A legújabb technológiákat ismerjük és használjuk, így az együtt működés ideje alatt folyamatos szakértői segítséget tudunk biztosítani ügyfeleink számára informatikai jellegű kérdéseik megválaszolásában, ilyen irányú fejlesztéseik segítésében, ezáltal is elősegítve a kölcsönös elégedettséget.

reaktorlabs

ReatorLabs Kft.

15 hetes programozó képzés Budapesten! Tanuld meg a programozás alapjait és a képzés után helyezkedj el junior programozóként! Változtasd meg az életed!

kap-butor

KAP Bútor

Rendelj bútort 41 napos pénzvisszafizetési garanciával! Komplett szekrényorok, sarokgarnitúrák, kanapék és kerti szettek nagy tételben vásárlóknak is, online!

devmads

DevMads Ltd.

Mi a DevMads vagyunk. És igen, őrültek vagyunk, hogy nagyszerű szoftvereket gyártsunk.

novarazslo-muhely

Nővarázsló műhely

A Nővarázsoló Műhely Pintácsi Viki ötlete volt 2008-ban, melyhez hamarosan nagyszerű kolléganők is csatlakoztak: Müller Beáta (sminkmester-kozmetikus), Petrányi Anita (mesterfodrász), Nagy Dorisz (hajszobrász), Kiss Andrea (hajszobrász).

travelgate

TravelGATE

A TravelGATE egy professzionális utazási rendszer, mely komplexitásában egyedülálló: utazási ajánlatok online keresése, ajánlatkérési funkció, ügyfél- és megrendelés kezelés, ajánlatküldés és számos további funkció elérhető.

fmm

Fejér Megyei Mérnöki Kamara

Területi kamaránk 1996. november 8-án alakult meg 276 mérnök taggal. Azóta ez a létszám felülmúlta a 750-et. Időközben ismét hozzánk kerültek és itt tartjuk nyilván a mintegy 1000 műszaki ellenőrt és felelős műszaki vezetőt is. Egyik kiemelt feladatunk a szakmai jogosultságok kiadása, azok nyilvántartása, és az időszakos meghosszabbításukhoz szükséges továbbképzések ellenőrzése.

tickair

Tickair Utazási Iroda

Küldetésünknek tekintjük, hogy kedvező utazási ajánlatainkkal segítsünk mindenkinek jobban megismerni a világunkat, és részesülni a felfedezés örömében.

creativenet

Creativenet Kft.

Minőségi online megjelenés, logó tervezés, webdesign, tárhely, domain, modern, keresőbarát weboldal készítés!

budai-hotel

Budai Hotel

A Budai Hotel egy 3 csillagos hotel Budapesten, a XII. kerület zöldövezetében. A teraszról és a szobák nagy részéből csodálatos panorámában gyönyörködhetnek a vendégek. A hotelben ingyenes Wifi használható, parkolás ingyenes a hotel előtt. A szobákban többek között privát fürdőszoba, TV, hűtőszekrény és Wifi-kapcsolat áll rendelkezésre. Különtermeinkben esküvők, születésnapok, konferenciák, valamint egyéb rendezvények is rendezhetők akár 100 főig.

turavezer

Túravezér Kalandtúrák

A cég főként gyerekeknek szervez születésnapi kincskereső kalandtúrákat, de van egy egész éves program 2 hetente megrendezésre kerülő családi rövid túrákkal, és hogy a felnőttekre is fókuszáljunk egy kicsit, megrendelhetők: céges csapatépítő napok vagy túrák baráti társaságok részére is.

equinox

Equinox Trekking Club Egyesület

Turista egyesületünk 2014-ben került bejegyzésre, és azóta teljes erővel azon munkálkodunk, hogy a sátras hátizsákos vándortúrázás hagyományait felelevenítsük hazánkban.

keresztes-attila

Keresztes Attila e.v.

Keleti-nyugati orvoslás integrálása: nálunk nem a módszeren, hanem az ügyfélen van a hangsúly (ahelyett, hogy ugyanazt az irányzatot vagy néhány módszert használnánk mindenki esetében). Újfajta megközelítésekről orvosoknak, gyógyszerészeknek szóló szaklapokban történő publikáció és rendszeres tv, rádió interjúk a témában, emellett több száz nyilvános ajánlás található a honlapon.

tárhely.eu

Tárhely.eu

Milliomodik szolgáltató?! Döntse el Ön! Hol máshol NEM zsúfolják weboldalát akár több ezer másik mellé ugyanazon szerverre? Nálunk: * Maximálisan csak 199 Ügyfél kerülhet egy szerverre, * 99,9% a rendelkezésre állás, napi, heti és havi adatmentéssel. * 7/24 órás a szerverfelügyelet. * BIX központi saját szerverterem.

magneshop

Magneshop

A MagneShop egy professzionális korszerű, egyben könnyen kezelhető és letisztult felépítésű webáruház, amely egy teljes értékű tartalomkezelő rendszert (CMS) tartalmaz. Moduláris felépítéséből adódóan számos lehetőség kínálkozik a webáruház testreszabására, és a mobil eszközökön is könnyen kezelhető, átlátható adminisztrációs felületnek köszönhetően rendkívül gyorsan létrehozhatja jól működő, és egyedi webáruházát.

lipovit

Lipovit - Liposzómás Vitaminok Webáruháza

Tevékenységünk alapgondolata, hogy: nem származhat hasznunk abból, ami másnak kárára van. Értékesítünk és egyben bizalmat is építünk. Az értékesítésben szereplő érték szónak külön fontosságot tulajdonítunk: csak olyan termékeket forgalmazunk, melyek vevőink tényleges, reális igényét elégíti ki. A termék jellemzőiről és hasznosságáról csak olyat állítunk, amit ellenőriztünk és igaznak tartunk.

interface

Interface Kft.

Az Interface Kft. célja: a legmodernebb technológiák kidolgozásával, a magyar gazdasági élet szereplői számára elérhetővé és megfizethetővé tenni a számítástechnika vívmányait, egyszóval, hogy az ön informatikai befektetése a lehető legnyereségesebb legyen.

KYAT

KYAT EVENT Kft.

A KYAT event | pr | promotion csapatának célja, hogy ügyfeleit teljes mértékben, igényesen és személyreszabottan kiszolgálja mindegyik üzletágban.

1stBP

First Businesspost Kft.

A First Businesspost e-számla megoldása nem ad Önnek új számlakiállító vagy könyvelő szoftvert. Egyediségünk abban rejlik, hogy a már meglévő szoftverhez illeszkedik a rendszerünk.

DQD

DO-Q-MENT Digitális Irat-archiváló és Stratégia Tervező Kft.

DOQdrive - A biztonság ami megfizethetetlen. Legyen a zsebedben az összes hiteles bizonyíték, dokumentum, hogy soha többé ne kelljen magyarázkodnod!

hibridlevel

Hibridlevél Kft.

A hibridlevél egy forradalmian új fejlesztés, amely Magyarországon elsőként teszi lehetővé, hogy interneten keresztül postai levelet küldjön számítógépéről.

Follow Us!