Minden cég eltérő igényekkel rendelkezik. Mi ezt pontosan tudjuk, ezért

EGYEDI MEGOLDÁSOKAT

is kínálunk ügyfeleinknek.

A leggyakrabban igénybe vett szolgáltatásaink:

Számlakép előállító modul
Számlakép előállító modul

A Számlakép előállító modult azoknak ajánljuk, akik már rendelkeznek számlalétrehozó számlázó rendszerrel, de a számlakép nem a szükséges kinézetben vagy formátumban jön létre. Ebben az esetben a billzone.eu egy beépülő modul a már meglévő számlázó rendszerhez a kívánt számlakép létrehozása érdekében.

NAV-jelentő modul
NAV-jelentő modul

A NAV-jelentő modult azoknak ajánljuk, akik már rendelkeznek számlalétrehozó számlázó rendszerrel, amely a NAV Online Számla adatszolgáltatást nem teljesíti. Ebben az esetben a billzone.eu egy beépülő modul a már meglévő számlázó rendszerhez a NAV adatszolgáltatás érdekében.

Önszámlázó modul
Önszámlázó modul

A billzone.eu számlázó rendszer Önszámlázó modul szolgáltatás API hívással kezdeményezhető. Az API hívás során az Önszámlázó cég („nagy cég”) a saját API tokenjével és a „kis cégek” önszámlázó API tokenjével hívja meg a billzone.eu interfészt és állít ki az önszámlázás hatályos jogszabályi előírásainak megfelelő számlát.

Bővebben...
 
Aggregátor modul
Aggregátor modul

Az Aggregátor modul szolgáltatás igénybevételekor, az Aggregátor egy saját maga által fejlesztett szolgáltatásába beépíti, integrálja a billzone.eu számlázó rendszert, így Aggregátor az ügyfelei részére számlázó többletszolgáltatást tud nyújtani.

Számlahomogenizáló modul
Számlahomogenizáló modul

A Számlahomogenizáló modul szolgáltatás megoldást nyújt arra, hogy az ügyfél beterelje a beszállítóit a billzone.eu rendszerbe, ahol homogenizált számlák generálódnak részére. A homogenizált számlatömeg segíti a gyors és automatizált számlaadat tartalom feldolgozást.

80 mm-es számlanyomtató modul
80 mm-es számlanyomtató modul

A 80 mm-es számlanyomtató modul szolgáltatás megoldást nyújt arra az esetre, hogy az ÁFA törvényben meghatározott normál számla (nem egyszerűsített számla) minden kötelező tartalmi eleme 80 mm-es hőpapírra készüljön el és kerüljön kinyomtatásra. Ajánljuk olyan ügyfeleknek, ahol egyébként blokknyomtatóra nyomtatnak többnyire, így az ÁFA-s számla nyomtatási igények is megoldhatók ugyanazon az eszközön.

Kérj ajánlatot!

A fentieken kívül más szolgáltatásokkal és egyedi fejlesztések megvalósításával is foglalkozunk. További információkért és ajánlatért keress minket!

Partnereink


Rendszerüzenetek


Pünkösdhétfő
Ünnepi nyitvatartás 
 Tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy verziófrissítés miatt a Billzone.eu rendszer 
2024.05.22-én 22:00-tól, előreláthatólag 2024.05.23-án 04:00-ig nem lesz elérhető.

 Tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy karbantartás miatt a Billzone.eu rendszer 
2024.05.28-án 22:00-tól, előreláthatólag 2024.05.29-én 04:00-ig nem lesz elérhető.


Köszönjük türelmüket!