Rólunk

A Billzone.eu-ról:

A Billzone.eu egy elektronikus és papír alapú számlák előállítására képes online számlázó rendszer. Az alkalmazás rendelkezik a hagyományos számlázó szoftverek tudásával (hagyományos papír alapú számlázás), továbbá a jövő piacát kiszolgáló elektronikus számlázás funkciónalitásával.  E-számláinkat elektronikus aláírással hitelesítjük és időbélyegzővel látjuk el, így azok később észrevétlenül nem módosíthatók.  Jelen technikai tudás szerint az e-aláírással és időpecséttel ellátott dokumentumok a leghitelesebbek és legbiztonságosabbak a hamisítás ellen.

Rendszerünkkel olyan mikró-, kis- és középvállalkozásoknak, webshop-oknak is utat nyitunk az e-számlák világába, akik eddig a magas költségek és a technológiai összetettség miatt ezt nem engedhették meg maguknak. Automatizált számlázás funkciónkkal azon cégek, webáruházak részére nyújtunk egyszerű, gyors és kényelmes adminisztrációs segítséget, akik jelentős ügyfélszámmmal rendelkeznek, ezért havonta a nagy mennyiségű számlák kiállítására rengeteg idő szükségeltetik. Továbbá a beérkező elektronikus számlák feldolgozása az automatizálás következtében lényeges humánerőforrás megtakarítást jelent. Mindez olyan cégek számára hasznos, akik meglévő informatikai rendszerükhöz szeretnék illeszteni a számlázást. Szintén lehetőség van könyvelő programoknak automatizált főkönyvi feladásra is.

A Billzone.eu rendszerről, aktuális akciókról és árakról bővebben a hivatalos oldalunkon lehet olvasni: www.billzone.eu

Kik állnak a Billzone.eu rendszer mögött?

A Billzone.eu rendszert az N-Ware Kft. fejlesztette, üzemelteti illetve a support csapatot biztosítja. A cég professzionális web alkalmazás- és szoftverfejlesztéssel foglalkozik, világélvonalbeli módszerek és technológiák használatával az üzleti szoftverfejlesztés területén. A cégről bővebben hivatalos weboldalán lehet olvasni: www.n-ware.hu

Ha a cégadatokról vagy elérhetőségeinkről szeretne tájékozódni,  tekintse meg weboldalunk Kapcsolatok menüpontját vagy a blog Impresszum oldalát!