Billzone.eu

Ingyenes és környezettudatos online számlázó

Nem tudok belépni az ideiglenes jelszóval, mit tegyek?

Amennyiben nem sikerül a legenerált egyszerhasználatos ideiglenes jelszóval belépni, úgy kérjük, hogy próbálja meg az alábbiakat:

1. Sokszor fordul elő ügyfeleinkkel, hogy többször küldetik ki a rendszerrel az ideiglenes jelszót, így elképzelhető, hogy a még legfrissebbjelszó nem érkezik meg. Ebben az esetben az eggyel korábbival próbálkoznak ügyfeleink belépni, amelyet a rendszer nem fogad el.

Ilyen esetben kérjük, várjanak egy 10 percet, küldesse ki a rendszerrel újra az ideiglenes jelszót. Várja meg, amíg az megérkezik és a legfrissebb jelszóval próbáljon belépni.

2. A jelszót tartalmazó e-mailből kérjük, hogy ilyen esetben ne másolják ki az ideiglenes jelszót, hanem kézzel gépeljék be azt. Elképzelhető, hogy másoláskor egy üres karakter kerül a jelszóba, amely miatt a rendszer nem fogadja el azt.

3. Ha továbbra sem sikerül belépni a rendszerbe az ideiglenes jelszó hiba miatt, akkor ügyfélszolgálatunkat kérjük megkeresni telefonon. Ilyen esetben az ügyfélazonosítás után azonnal legenerálunk egy ideiglenes jelszót a rendszerből, ezt telefonon bediktáljuk. A jelszó begépelésével a belépés sikeresen létre szokott jönni. (Az ügyfélazonosításra azért van szükség, mert szeretnénk kizárni azt, hogy azonosítás nélkül bárki visszaéljen más felhasználói fiókjával!)

4. Továbbá javasoljuk használni a "Megbízható számítógép" funkciónkat:

https://blog.billzone.eu/2016/11/07/megbizhato-szamitogep-funkcio/