Cégadat és jogosultság ellenőrzés a rendszerben

Cégellenőrzésre a rendszerben azért van szükség, mert – elővigyázatossági okokból, ügyfeleink védelme érdekében – meg kívánunk győződni arról, hogy ügyfeleink valós adatokat regisztrálnak, és azokat jogosan használják. Ez azt a célt szolgálja, hogy ügyfeleink cége nevében más ne állíthasson ki számlát.

Az ellenőrzés többféleképpen történhet meg a rendszerben:

  1. Cég hivatalosan bejegyzett e-mail címére kiküldött aktivációs kód megadásával

A cégregisztráció folyamata során az adószám begépelése után a zöld FRISSÍTÉS gomb megnyomásával a Bisnode nyilvános céginformációs portálról betöltődnek automatikusan a cég adatai. A cég hivatalos e-mail címe és az adószám nem módosítható.

Billzone_Verziofrissites_2015-10_001
Adószám és cég hivatalos e-mail címe

 

A rendszer kiküld egy aktivációs kódot a cég hivatalos e-mail címére.

Billzone_Verziofrissites_2015-10_003
Aktivációs kód megadása

Amennyiben a kód aktiválása megtörténik, úgy a rendszerben a cég ELLENŐRZÖTTé válik.

Billzone_Verziofrissites_2015-10_004
Sikeres cégadat ellenőrzés

Az aktivációs kód azonnali megadása kihagyható:

Billzone_Verziofrissites_2015-10_005
Aktivációs kód megadásának kihagyása

 

Az ellenőrzés elvégezhető később is a Céges fiók beállítások oldalon található Aktivációs kód megadása link segítségével:

Jobb oldali fiókpanelen a Céges fiók gomb megnyomása:

billzone_blog_online-szamlazo_001
Céges beállítások: fiók panelen

vagy

Nyitó oldalon a Céges beállítások csempén a Céges fiók beállítások link:

billzone_blog_online-szamlazo_002
Céges beállítások: csempén

Céges beállítások oldalon az aktivációs link újraküldése, későbbi megadása:

 

Billzone_Verziofrissites_2015-10_006
Aktivációs kód későbbi megadása
  1. 100 Ft Egyszeri ellenőrzési díj átutalásával

Választható az, hogy Cége átutal bruttó 100 forintot: így a bank igazolja az Ön cégét. Fontos, hogy a fizetést a cég bankszámlájáról kezdeményezze és ne egy magánszemélyéről vagy PayPalról. Ennek érdekében válassza a rendszerben az “Egyszeri ellenőrzési díj” átutalását, amelyet a Nyitó oldalon található “MEGRENDELÉS” (zöld) gomb megnyomásával kezdeményezhet. A pénz beérkezése után ELLENŐRZÖTTé válik a cége. Továbbá két munkanapon belül erről a díjról e-számlát állítunk ki amelyet elküldünk cégének.

Billzone_Verziofrissites_2015-10_007
Egyszeri ellenőrzési díj

3. Előfizetési csomag vásárlásával

Amennyiben fizetős előfizetési csomagot vásárol cége és azt a céges bankszámláról teljesíti, az utalással a bank igazolja az Ön cégét. Ezért fontos, hogy a fizetést a cég bankszámlájáról kezdeményezze és ne egy magánszemélyéről vagy PayPalról. Az előfizetési csomag jóváírásával cége egyúttal ELLENŐRZÖTTé válik a rendszerben.

4. Céges papírok bemutatásával

Igazolható cége a cégpapírok másolatának megküldésével is. A support@billzone.eu e-mail címre  kérjük elküldeni a cég cégkivonatának és az eljárásra jogosult tisztségviselő aláírási címpéldányának másolatát. Egyéni vállalkozók esetén az adóhatósági bejelentő vagy a vállalkozói igazolvány másolatát. A megküldött cégpapírok alapján a kézi ellenőrzést követően cége ELLENŐRZÖTTé válik a rendszerben.

NEM ELLENŐRZÖTT cég esetében INGYENES csomagban nem állíthatnak ki e-számlát ügyfeleink. Ezenkívül fenntartjuk a jogot további cégadat ellenőrzésre vagy rendszerhasználati korlátozásra.